НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:49
Это архивная запись.

Один в каное

Дата:10 Червня 2021
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Друзі! У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні концерт перенесено. Тур "10 років" переноситься на червень 2021-го року.

Один в каное. 10 років.


Їхня щирість струмує у ліриці та мінімалістичному звучанні. Вони стали феноменом української сцени, пройшовши шлях від аматорських записів на диктофон до повних залів без продюсерів та промо. "Один в каное" у 2020 році вирушає у великий всеукраїнський тур, присвячений десятиріччю гурту!

Перша половина туру стартує вже цієї весни. "Один в каное" виступить у більш ніж 20-ти містах України. Нову програму почує: Київ, Харків, Полтава, Запоріжжя, Дніпро, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Кропивницький, Черкаси, Вінниця, Рівне, Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів та інші.

Акустичний гурт "Один в каное" – це пастельна мрійливість, забарвлена фолком та глибинною лірикою, що линуть до серця. "Небо", "Пообіцяй мені", "Човен" – ці пісні давно полюбились слухачам від Львова до Харкова.

За 10 років існування музиканти не втратили простоти та щирості, з якою виступали на перших концертах, незважаючи на те, що їхні пісні вже давно займають перші сходинки музичних хіт-парадів та хором співають на концертах тисячі прихильників.

"Один в каное" було засноване у 2010-му році у Львові. З того часу музиканти встигли побувати з сольними концертами у більшості великих українських міст. Зараз до складу колективу входять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та барабанщик Ігор Дзіковський.

Музиканти виступали у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Польщі, брали участь у багатьох фестивалях. За майже 10 років музиканти випустили лише одну платівку, до якої увійшло 25 композицій, як результат п’ятирічних пошуків вічних сенсів. У 2019 році "Один в каное" представив перший офіційний кліп на пісню "У мене немає дому", який став надпопулярним та набрав більш, ніж 4 мільйони переглядів на YouTube.

Цієї весни гурт потішить слухачів своїм експериментальним звучанням.
Приходь і почуй наживо, як звучить сучасна українська лірика!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок