НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 19:32
Это архивная запись.

Ніно Катамадзе

Дата:06 Березня 2020
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Ніно Катамадзе - це, мабуть, одне з найгучніших імен сучасної музики. Вона - втілення темпераменту, мелодійності, гармонійності і чуттєвості. 

Незважаючи на те, що Ніно Катамадзе - справжня грузинка, яка народилася і виросла в Аджарії, її композиції набагато ширше однієї національної традиції. Безумовно, в них присутні етнічні мотиви, але вони переплітаються з безліччю нот і мелодій, перетворюючись в унікальну, інтелектуальну і неймовірно чуттєву музику.

Ніно Катамадзе співає з самого дитинства. Цікаво, що перший виступ співачки, правда танцювальний, відбувся, коли їй було чотири роки, а вже з семи років Ніно співає і навіть гастролює. Не дивно, що багато часу через її гаряче приймають не тільки в рідній Грузії, але і в Україні, Європі, раз на рік проходять концерти в США.

Катамадзе зізнавалась журналістам, що в дитинстві вона хотіла стати чарівником, констатуючи при цьому, що у неї вийшло це зробити - за допомогою музики. Вона чує звуки природи, мелодію життя - і передає це в своїх композиціях. Незважаючи на те, що співає Ніно грузинською, її пісні образні і зрозумілі, вона передає через них свій внутрішній стан, неймовірну енергію і всеосяжну любов.

До Полтави 6 березня Ніно Катамадзе привезе з собою весну і музику. Зараз співачка виступає в супроводі молодих музикантів, які, як і вона, повністю відкриті для експериментів і творчості. А супровід симфонічного оркестру ще ширше розкриє звучання її композицій.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок