НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 12:27
Это архивная запись.

DILEMMA #SHALENII

Дата:15 Листопада 2019
Час:19:00
Місце:Вилла Крокодила (Villa Крокодила), концерт холл

проспект Первомайский, 20б  на карте Полтавы

тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

#SHALENII! Гурт DILEMMA їде у всеукраїнський тур у підтримку нового альбому!

Нещодавно містами країни з`явився загадковий хештег #SHALENII та в той же час в ротації усіх найбільших українських радіостанцій залунала хітова пісня з тією ж назвою, — інтрига розвіялась. Заклик #SHALENII належить гурту DILEMMA і пов’язаний з презентацією нового альбому.

Всеукраїнский тур стане справжнім святом для фанатів EDM по-українськи, оскільки без запальних треків "На паті", "Тілом тряси" та "Камікадзе" не обходиться жодна вечірка. До альбому увійдуть 15 треків, авторами яких є учасники гурту Джей Бардаченко та Томаш Лукач. Організатори запевняють, що ця подія запам’ятається надовго і стане найяскравішою в історії української денс-музики!

Генеральний продюсер лейблу Kontramarka і менеджер гурту Олександр Порядченко:

"В альбомі 15 потужних треків, які викличуть максимум вражень. Я вважаю цей альбом найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наші сингли вже зібрали мільйони на Youtube, але кожен трек в альбомі — це новий формат і звучання, якого від DILEMMA може навіть і не очікують. Тож, шукайте афіші в своєму місті, приходьте на концерт та викладайте фото з хештегом #SHALENII".

Хочете більше драйву? Тоді відзначте в календарі дату концерту DILEMMA в твоєму місті!

Нагадаємо, після ребрендингу гурт проявив себе в новому світлі та набрав чимало нових шанувальників. DILEMMA в тренді, вона створює український продукт, орієнтуючись на світові тенденції музичного та візуального стилю. В новому складі гурту, до засновників Джея та Мастєра, приєдналися нова солістка Ніка Маніка та саундпродюсер Томаш Лукач. Цією бандою гурт "підриває музикою людей" і не дає колегам шоу-бізу розслаблятися, адже саме DILEMMA отримала премію Золота Жар-птиця 2019 в номінації "Прорив року".

DILEMMA   

разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок