НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 05:30
Это архивная запись.

Безкоштовний Великодній Етно-концерт

Дата:20 Кві 2019 — 24 Кві 2019
Час:12:00
Місце:Полтава, вулиця Соборності, 11
О 12:00 21 квітня у Полтаві на території "Твого простору", що на вулиці Соборності, 11, у Полтаві пройде концерт "Велика гаївка". Окрім концерту
на гостів чекають майстер-класи з писанкарства та дитячі забави. На сцені виступатиме "UAL BAND" – музична група зі студентів полтавського осередку Української академії лідерства. До великодніх свят музиканти підготували нову етно-програму у цікавому виконанні. Концерт триватиме з 12:00 по 16:00.
Раніше цей гурт з власною різдвяною програмою виступав у понад 50 локаціях не лише в Полтаві: студенти завітали до міського голови, голови Полтавської обласної державної адміністрації, а також в Києві до Посольства Бельгії Міністерства освіти та науки та навіть до Президента України.

На гостів чекатиме декілька локацій, на яких проводитимуть майстер-класи з писанкарства. Усі охочі зроблять свою власну писанку. А ще діти та дорослі зможуть погратися в активні забави.
Майстер-класи відбуватимуться також й в інші дні. З 20 по 24 квітня розмальовувати писанки ви зможете в: ТРЦ "Київ", ТРЦ "Конкорд", поблизу "Місцевої кав’ярні", на зупинці "Корпусний сад" та на багатьох інших локаціях.

Організатори проекту – студенти полтавського осередку Української академії лідерства.
Мета проекту – бажання залучити якомога більшу кількість людей до традиційних українських ремесел: писанкарства, співу та гаївок, традиційних великодніх танців і забав. Збереження передвеликодніх звичаїв, підвищення цікавості полтавців до національної культурної спадщини і її сучасного розвитку.

Контактні особи:
Христина Марчак: (095)866-29-83
Катерина Босяченко: (095)182-41-73
Довідка: Українська Академія Лідерства — 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок