НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 09:22
Это архивная запись.

Ірина Федишин. Програма "Білі троянди"

Дата:30 Листопада 2018
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Ірина Федишин - музичний феномен українського шоу-бізнесу, - вважають музичні експерти та стверджують на провідних телеканалах країни. Пісні "Долоньки", "Ти тільки мій", "Калина", "Це моя земля, Україна", "Як я тебе люблю", "Білі троянди" та багато інших лунають чи не в кожній українській оселі. І шанувальники таланту Ірини не з'ясовують причини свого вибору, а просто слухають і насолоджуються справжньою українською піснею.

Її музика зачаровує та створює чудовий настрій. Ірина є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів.

Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських та європейських глядачів, знаходить справжнє порозуміння із публікою і на американському континенті. Її пісні активно ротують на всіх радіостанціях, її відео мають мільйонні перегляди в інтернеті, а на концертах - завжди повні зали.

Ірину Федишин вважають найбільш гастролюючою співачкою України: за весь час творчості вона дала понад 1200 концертів. А кожен концерт Ірини - це справжнє шоу. І кожне шоу вражає.

Її не дарма називають феноменом української музичної сцени! Приходьте на концерт, щоб переконатися в цьому!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок