НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 12:00
Это архивная запись.

Сергій Притула. Гумор-шоу "Вар'яти"

Дата:08 Грудня 2018
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Найбільш гастролююче україномовне гумористичної шоу країни - "Вар'яти-шоу" - вирушає в осінній тур.

7 років існування хлопці дали концерти майже у всіх містах України. Більш того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а відразу два, навіть три концерти за приїзд. І кожен раз "Вар'яти" видають нову 2-годинну програму. Всі свої історії артисти беруть із власного життя. Вони НЕ жартують про політику - тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому "Вар'яти" отримали народну любов. Тому на виступи приходять цілими сім'ями.

У минулому році "Вар'яти-шоу" вийшли на новий рівень і з'явилися в телеефірі. Цієї осені в ефірі Нового каналу вийде другий сезон телеверсії "Вар'яти-шоу", який, за словами артистів, буде ще більш цікавим і захоплюючим.

Приходьте на концерти "Вар'яти-шоу" і пориньте у світ сучасного якісного україномовного гумору.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок