НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 02:20
Это архивная запись.

Фестиваль Драйву та музики "PIVIHA"

Дата:06 Лип 2018 — 08 Лип 2018
Час:18:00
Місце:м.Полтава, вул.Степового фронту, 34, тур.клуб "Шалені Равлики"
ФЕСТИВАЛЬ ДРАЙВУ ТА МУЗИКИ "PIVIHA" АБО ЩО ТАМ РОБИТИ "ШАЛЕНОМУ РАВЛИКУ"?
Фестиваль проходить 3 дні, і це не тільки виступи хедлайнерів, але й багато способів для сплеску адреналіну. Вхідний квиток на фестиваль в концертну зону 100 грн (за попереднім бронюванням!!!) в день проведення може коштувати дорожче. Діти до 12 років безкоштовно.

Піпл проживає в наметах, в зоні, яка охороняється - 80 грн за добу (своя палатка), 200 грн (оренда палатки+2 каремата+2 спальника). У зоні кемпінгу Вас очікує: Wi-Fi, користування душовими, можливість оренди наметів та спальників, можливість підзарядки гаджетів,освітлена, охороняєма територія.
Поза зоною є предостатньо вільного місця де можна поставити свій намет безкоштовно.

Для "шалених равликів", тобто любителів екстріму:
- політ на паратрайку (висота 300 метрів, 10 хвилин, ціна 800 грн)
- політ на повітряній кулі (свободний політ 2500 грн з людини; на прив'язі, висота 40-50 метрів, 10 хв., 200 грн - дорослий, 100 грн- дитячий!!!!!)

Політати можно або рано вранці або увечері та зважаючи на погодні умови (і на стан тверезості). Плануються інші види екстріму. 
Ну і звісно МУЗИКА, кіно, плетіння вінків,- кожен знайде заняття до душі.
Крім хедлайнерів будуть грати безліч не менш цікавих груп, тому виїзджаємо на фестиваль вранці, о 10.00, щоб нічого не прогавити!
Хедлайнери: ВВ, ДРУГА РІКА, KOZAK SYSTEM, ЯРМАК, KAZKA, KADNAY.
Не зволікайте, бронюйте квитки, доки вони по 100 грн!
Ну і наш трансфер бронюйте - 270 грн Тел. (095)813-56-13


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок