НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 11:32
Это архивная запись.

Кіноконцерт Muse: Drones World Tour

Дата:12 Липня 2018
Час:19:00
Місце:Wizoria Колос

улица Гоголя, 22, РК Колос  на карте Полтавы

тел.: (095) 328-77-77

Ідеальний подарунок для любителів справжньої рок музики від Wizoria. 12 липня о 19:00 у Wizoria Колос ми продемонструємо кіноконцерт "Muse: Drones World Tour".
Замовляй квитки вже зараз та дивись яскравий кіноконцерт на найбільшому екрані в регіоні: https://wizoria.com.ua/poltavakolos/mv/muse_drones_worldtour

У 2015 році Muse вирушили у Drones World Tour. Під час нього вони відіграли 130 концертів у незвичному для себе форматі — над сценою літали дрони, а гігантські проекції взаємодіяли з музикантами на сцені.

Drones World Tour занурює нас у надзвичайний аудіовізуальний досвід. Цей концертний фільм демонструє абсолютно нові для концертів Muse спецефекти: шоу, лазери та світло, що ідеально доповнюють репертуар з найвідоміших пісень — "Psycho", "Madness", "Uprising", "Plug in Baby", "Supermassive Black Hole", "Knights of Cydonia" та інших.

The New York Times після концерту написали: "це шоу намагається тримати нас на вершині хвилі звуку всіма доступними засобами. Тут ми знаходимо Muse на піку своєї сили і цей незабутній досвід просто вимагає великого екрану".


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок