НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 05:26
Это архивная запись.

Концерт народного ансамблю танцю "ВЕСНА"

Дата:30 Травня 2018
Час:16:00
Місце:Полтавский национальный педагогический университет имени В. Г. Короленко (ПНПУ)

улица Остроградского, 2  на карте Полтавы

тел.: (05322) 2-58-67, (0532) 56-23-13, (050) 770-64-42, (068) 154-85-79

У Великій актовій залі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбудеться звітний концерт лауреата Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Народного ансамблю танцю "ВЕСНА", художній керівник – заслужений працівник культури України Лілія Пригода.

В цьому році колективу виповнилося 39 років. Основу репертуару складають танці народів світу та українські народні танці різних регіонів України. Учасниками ансамблю є студенти різних факультетів ПНПУ та інших Вишів Полтави. Талановиті хлопці та дівчати не уявляють свого життя без народних танців.

Народний ансамбль танцю "ВЕСНА" чекає всіх шанувальників народного мистецтва!!!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок