НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 00:18
Это архивная запись.

День студента "Наша єдина студентська родина"

Дата:17 Листопада 2017
Час:16:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з КУ "Обласний молодіжний центр" облради з метою патріотичного виховання молоді, розвитку творчих здібностей, створення культурного простору для студентства, з нагоди Міжнародного Дня студента реалізується щорічний обласний молодіжний проект до Міжнародного Дня студента "Наша єдина студентська родина".

Захід проходитиме 17 листопада 2017 року з 16.00 до 19.00 год. у ПД "Листопад" за участю студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації Полтавської області (всього 1500 осіб).
На обласний захід до Міжнародного Дня студента "Наша єдина студентська родина" запрошено керівництво області.

Програма заходу включає:
1. "Я – студент свого Вишу !" -  творча презентація вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації Полтавської області.
2. Нагородження студентів в номінаціях: "Кращий студент – спортсмен Полтавщини"; "Кращий студент – науковець Полтавщини";
"Кращий студент - громадський діяч Полтавщини"; "Кращий студент – творча особистість Полтавщини" .
3. "Знай наших!"  (виступ груп підтримок).
4. Виставка волонтерської діяльності ВНЗ та фото – виставка "Студ- life".
5. Концертна програма учасників проекту "Наша єдина студентська родина".

Прошу Вас сприяти широкому висвітленні реалізації обласного проекту. Дякуємо за розуміння та сподіваємося на подальшу співпрацю.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок