НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 09:26
Это архивная запись.

Концертний тур гурту "Teхаs Country Boys"

Дата:25 Жовтня 2017
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Пропонуємо Вашій увазі інформацію про надзвичайно цікавий захід, який незабаром відбудеться у Вашому місті. З 18 по 26 жовтня 2017 відбудеться концертний тур гурту "Teхаs Country Boys" містами України: Кривий Ріг, Кропивницький, Кам’янське, Дніпро, Маріуполь, Запоріжжя, Харків, Полтава та Житомир. Головний спікер – Майкл Готт. Якщо Ви живете в одному з цих міст або можете легко туди дістатися, щиро запрошуємо Вас відвідати концерт професійного гурту з Техасу.


Вхід вільний. Після концерту кожен відвідувач отримає у подарунок диск.

Усе наше життя нас супроводжує музика. У всьому, що нас оточує є своє звучання. Навіть наше тіло музичне. Стукіт серця відображає ритм нашого життя. І у кожного свої мотиви, своє звучання. Інколи слухаючи людину, чи гурт, який стоїть на сцені, ми акцентуємо свою увагу на його музичне уміння, таланти, тексти або професіоналізм. Але, зазвичай, ми не акцентуємо свою увагу на те, що ця людина, або гурт, хоче донести до нас зі сцени. Адже сцена – не лише місце слави та самовираження, але і місце, де людина хоче розказати про стукіт або ритм своєї душі та серця. Хоче поділитися щастям або болісними спогадами про життя і своїм прикладом допомогти побачити стежку, з якої краще звернути і перейти у правильний напрямок.

Так, інколи бувають пусті і незібрані тексти, але все одно вони впливають на наше тіло та наші рухи. Немає такої музики або пісні, яка б на нас не вплинула. Напевне Ви погодитеся, що навіть з перших акордів ми можемо почати танцювати, посміхатися, або навіть плакати? Творчість людини може вплинути на іншу людину в секунди. І буває таке, що пісні роблять людей єдиними та якимось дивним чином впливають на стукіт їх сердець, що вони починають битися одним ритмом та відчувати одні емоції.

Музика споконвіків була тим інструментом, яке приносить людині найвище задоволення. 
Ми хочемо надихнути Вас не відмовлятися від задоволення та прийти на концерт дивовижного гурту, який хоче поділитися з Вами ритмом своїх сердець, текстами, які підкреслюють характер кожного члена команди. Щоб познайомитися з людьми, які не тільки співатимуть пісень, але які хочуть стати Вашими друзями.

"Texas Country Boys" – співають пісні ритму Техасу та передають весь смак та повноту культури, яку несе ця дивовижна країна.
 Запрошуємо Вас почути звуки їх музики та розчинитися разом під акорди гітар в сільських ритмах кантрі звуків. Відчути ранкове повітря, запах свіжоскошеної трави та кави. Як це можливо? Так, цім хлопцям усе під силу.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок