НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 10:12
Это архивная запись.

Panivalkova / Панивалькова

Дата:29 Листопада 2017
Час:20:00
Місце:Вилла Крокодила (Villa Крокодила), концерт холл

проспект Первомайский, 20б  на карте Полтавы

тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

Оригінальне жіноче тріо Панівалькова, відоме виступами на нацвідборі Євробачення 2017, ТВ-шоу Х-фактор, запрошує тебе на свій концерт в рамках українського Космополітік туру.

У 2016 році вийшов альбом ДОНТВОРІ і ексцентричний відеокліп на пісню Let me, а влітку 2017 відбувся перший європейський тур гурту.

Панівалькова відвідала 16 міст Польщі, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу та Фінляндії, де її охоче приймала європейська публіка та ЗМІ.

Для української аудиторії дівчата підготували музичні сюрпризи, неймовірні сценічні образи та нові пісні. Через пісню "Космополітік" Панівалькова закликає нас пам'ятати про єдність людей у світі, берегти любов один до одного, і кожен день робити маленькі але важливі кроки до встановлення миру в нашому житті.

Чекай на Панівалькову в твоєму місті!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок