НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 18:35
Это архивная запись.

Волинський народний хор "Гарний козак, гарний"

Дата:22 Жовтня 2017
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Державний академічний волинський народний хор запрошує полтавчан та гостей міста на свій концерт "Гарний козак, гарний".

Державний академічний волинський народний хор був створений у м. Луцьк при Волинській обласній філармонії у 1978 році. Репертуар хору величезний і дуже різноманітний нараховує близько 300 пісень,оркестрових, номерів, танців та вокально-хореографічних композицій в основі яких є - НАРОДНА ПІСНЯ. За роки існування Волинський народний хор провів білше 3500 концертів з успіхом гастролюючи як в Україні, так і за її межами в США, Канаді, Франції, Німеччині, Італії, Греції, Польщі, Австрії та багатьох інших країн світу. Як один з кращих хорових колективів України студія "КВАРТАЛ 95" запросила Волинський Народний Хор знятися у другій частині відомого серіалу "СЛУГА НАРОДУ", а в січні цього року з великим успіхом відбулися гастролі колективу з програмою "Щедрик-щедрівочка" в містах Київ, Горішні Плавні Полтавської області, Кропивницький, Миколаїв, Одеса.

Особливий підхід, справжня любов до своєї справи та рідної культури з 1989 року головного диригента, а з 1993 року художнього керівника Заслуженого діяча мистецтв України ЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА СТАДНИКА є запорукою професійності та майстерності Волинського Народного Хору , кількісний склад якого налічує більш ніж 75 артистів.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок