НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 04:44
Это архивная запись.

Giuseppe Verdi Orchestra

Дата:29 Жовтня 2017
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Оркестр Джузеппе Верді ( або Camerata Strumentale Italiana ) вчетверте приїздить до України – і ми очікуємо, як завжди, переповненого залу і радісної публіки!

У новій програмі ви почуєте не тільки прекрасні класичні італійські мелодії Вівальді, Россіні та Пуччіні - які переповнюють людей бажанням жити та милуватися оточуючим світом – але й несподівані для суто камерного оркестру сучасні мелодії всесвітньо відомих Ніно Рота, Бенджаміна Бріттена та Лероя Андерсена!

Впродовж багатьох років Оркестр Джузеппе Верді м. Трієста традиційно виступає в декількох містаx: від Удіне до Сицілії, в Порденоне і в інших центрах в регіоні, а також за кордоном. Нагадаємо, зокрема, про зустрічі на " Різдвяному концерті" протягом багатьох років, що проводяться в різних центрах і містах в регіоні, в період "Пришестя" або "Недільні концертні огляди ". Керівник та диригент Оркестру – неперевершений маестро Фабріціо Фічур, котрий часто запрошується до самих відомих оперних театрів Італії.
Заздримо вам – бо з 28 до 31 жовтня у містах Харків, Полтава,Суми та Київ, а 1 листопада - в Одеській Опері вас чекає свято музики та вишуканості від представників Італії!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок