НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
23 Вересня, 07:36
Это архивная запись.

Етнофестиваль "Зберемося, Роде!"

Дата:09 Вересня 2017
Час:10:00
Ми започатковуємо новий роковий етнофестиваль під назвою "Зберемося, Роде!"

Якісна українська рок музика, неймовірно драйвова атмосфера, привітні усміхнені люди та гарні спогади - це все подарує Вам Етнофестиваль "Зберемося, Роде!"

- з 10:00 до 17:00 у парковій зоні відбуватимуться виступи колективів художньої самодіяльності; козацькі забави та показові виступи; фотозони у стилі "етно"; майстер-класи із гончарювання, кальовки, ткацтва; козацький куліш від ветеранів АТО "Петровича" та "Джексона"; галушковий майстер-клас; фаєр-шоу "Полум’я віків".
- о 17:00 на головній сцені розпочнеться головний концерт за участі
етно-рок гуртів.

Вхід вільний!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок