НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:05
Это архивная запись.

Благодійний Бал Полтави з живою музикою!

Дата:23 Червня 2017
Час:19:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

23 червня о 19:00 в Галереї мистецтв Миколи Ярошенка розпочнеться Благодійни Бал БАЛанс організований Українською Академією Лідерства. Це перший комлекс такого типу на території не тільки міста, але й у області.
Важливо те, що у великих, прогресивних містах такі майданчики починають з'являтися, ми прагнемо Європейських стандартів та маємо за ними працювати. 

Подія буде особлива тим, що учасники заходу будуть танцювати та насолоджуватися грою симфонічного оркестру м. Полтава, фуршетом, показовими виступами артистів там митців.
Також усі охочі зможуть взяти участь в Аукціоні на якому будуть продаватися картини з особливою історією, яку ви зможете дізнатися на офіційні сторінці в FB: Благодійний бал БАЛанс.
Головне те, що ви не тільки проведете гарно і вишукано час, але й зможете допомогти, зробити добру справа. Адже майбутнє творимо саме ми з вами!
Дрес код - вечірній одяг.

Кошти зібрані з Аукціону, квитків, лотів - підуть на благодійність.
Наша ціль зібрати 40 000 грн.
Гроші будуть витрачені на купівлю дитячого ігрового комплексу для дітей з інвалідністю, майданчик буде розташований в Міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м.Полтаві .


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок