НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 03:18
Это архивная запись.

День Вуличної Музики!

Дата:20 Травня 2017
Час:12:00
Місце:Полтава, вулиця Соборності
Увага! Розшукуємо музикантів для участі у святі День Вуличної Музики!

20 травня 2017 у 30 містах по всій Україні четвертий рік поспіль відбудеться День Вуличної Музики. У Полтаві свято триватиме з 12:00 до 22:00 на вулиці Соборності.
День Вуличної Музики (Street Music Day) в Україні – це наймасштабніший міжнародний музичний волотерський проект, який цьогоріч вчетверте проходитиме в Україні.

День Вуличної Музики - веселе і добре міжнародне свято, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас [Andrius Mamontovas].

Суть ідеї проста – щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту й складну, нову й стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

У Дні Вуличної Музики може прийняти участь будь-хто, хто готовий вийти на вулицю і грати музику. Професіонали і аматори, зірки і початківці – будь-хто, хто вміє грати (або думає, що вміє грати) на будь-якому інструменті (сам або з друзями, незалежно від того, чи це буде лише кілька акордів чи професійне виконання музики) може стати учасником цього чудового фестивалю.

При цьому День Вуличної Музики – це некомерційний проект, що організовується силами небайдужих людей та організацій по всій Україні, які люблять музику, веселий настрій і своє місто.

20 травня 2017 року разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Пітером, Копенгагеном та іншими містами Європи День Вуличної музики охопить також і вулиці Києва, Івано-Франківська, Білої Церкви, Умані, Луцька, Кривого Рога, Переяслава-Хмельницького, Чернівців, Одеси, Львова, Сум, Олександрії, Деражні, Черкас, Дніпропетровська, Борисполя та інших міст. З кожним днем до Дня Вуличної Музики приєднуються нові міста України.

У 2017 приєдналась і команда громадських активістів з Полтави!
Ми запрошуємо музикантів, які грають джаз, інді- рок, класичну та етнічну музику, фолк тощо, також запрошуємо хіп-хоперів, кавер-бенди, вокальні бенди та музикантів, які грають в акустиці, взяти участь у цьому заході.
Якщо у вас є звукова та технічна апаратура для виступів, які ви можете використати, будемо вдячні вам за використання та знайдемо для неї живлення.

Реєстрацію для музикантів відкрито до 01.05.2017 за посиланням: https://goo.gl/aVyHrF

Будь ласка, заповніть форму заявки та чекайте на фідбек. Ми сконтактуємо з Вами не пізніше ніж за кілька днів до події.
Реєстрація учасників дозволить підготувати цікаву програму свята музики та надати музикантам необхідну технічну та іншу підтримку.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок