НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 15:27
Это архивная запись.

Ювілейний міський конкурс краси "Наталка Полтавка"

Дата:09 Березня 2017
Час:18:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Увага, увага! Запрошуємо всіх на щорічний міський конкурс серед талановитих дівчат міста "Наталка Полтавка", який був заснований у 1997 році Полтавським міським Будинком культури за підтримки Управляння культури виконавчого комітету Полтавської міської ради, цього року святкує своє 20-ти річчя. Щороку конкурс має свою тематику та неповторний колорит. У ньому в різні роки брали участь талановиті дівчата віком від 18 до 25 років. Цього року ми збираємо найкращих "Наталок Полтавок" усіх років на святкування Дня народження конкурсу, що відбудеться у виставковій залі ПМБК 9 березня о 18:00. Ювілейний захід має статус "Благодійний" та передбачає збір коштів для лікування хворої 8-річної Маргарити Бородай.

На подіум вийдуть 10 дівчат. Кожна має свої неповторні риси характеру, а разом вони – ідеальний образ Наталки Котляревського:
  • Жирова Вікторія. 2га Віце Міс конкурсу "Наталка - Полтавка" 1997 року – дівчина з вольовим характером та міцними нервами.
  • Златопольська Наталя. Переможниця конкурсу "Наталка - Полтавка" 2001 року – дівчина чесна та відкрита, приємна та грайлива.
  • Захарова Ольга. Переможниця конкурсу "Наталка - Полтавка" 2010 року – дівчина, що зачарує своїм співом кожного.
  • Федосєєва Тетяна. "Міс кокетка" 2013 року – любить мріяти, бо знає, що мрія обов’язково стане реальністю.
  • Нагай Валерія. "Міс супер – енергія" 2013 року – дівчина з характером, відчайдушна та цілеспрямована.
  • Лашенкова Оксана. Переможниця конкурсу "Наталка - Полтавка" 2013 року – Стильна дівчина завжди готова до будь-яких змін.
  • Ляшенко Ірина. Переможниця конкурсу "Наталка - Полтавка" 2014 року – дівчина добра, та яскрава, чемна та привітна.
  • Янчук Марина. "Міс фітнес" 2016 року – енергійна спортивна, здатна підкорити будь – які вершини.
  • Федорова Оксана. перша Віце Міс конкурсу "Наталка - Полтавка" 2016 року – її дружне слово додає сил, піднімає настрій та вселяє віру.
  • Селіванова Анжеліка. Переможниця конкурсу "Наталка - Полтавка" 2016 року – має велику силу волі здатна на вольові вчинки.
На глядача чекає 4 блискучих виходи красунь на сцену в різних образах, колекціях суконь та вихід в українських вінках.

Родзинка свята - яскрава шоу-програма та виступ запрошеного гостя – EL Кравчука. Захід проходить в форматі "Resto Club".

Наталки Полтавки отримають подарунки від постійних партнерів конкурсу, різних складів журі (перше журі, сучасне журі, творче журі, офіційне журі), просто друзів ПМБК та організаторів дійства. Щасливиць чекають і спеціальні призи.

Детальна інформація за тел. 56-37-76


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок