НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 06:44
Это архивная запись.

Гурт "Без Обмежень" in Villa Крокодила!

Дата:31 Березня 2017
Час:20:00
Місце:Вилла Крокодила (Villa Крокодила), концерт холл

проспект Первомайский, 20б  на карте Полтавы

тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

Цена билетов – от 100 гривен

Гурт "Без Обмежень" вирушають в тур Україною на підтримку нового альбому! Він вийде на початку лютого і буде називатись, як і перший сингл - 5хвилин. Цю пісню гурт презентував восени і вона вже встигла підкорити багато сердець. Гурт "Без Обмежень"– відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях... В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

Гурт "Без Обмежень" запрошує на концерт усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання! Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Замість цього, пропонуємо приємне спілкування в тісному колі близьких людей, відверте та безкомпромісне.

Сергій Танчинець, фронтмен "Без Обмежень" розказав, на що можна очікувати під час концерту: "Будемо щасливі представити вам наш новий альбом 5хвилин! Сподіваємось, він вам сподобається! Ми будемо раді побачити кожного з вас! Обіцяю, що будуть не тільки нові пісні, але й ті, які ви давно любите".

На сьогодні гурт "Без Обмежень" презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського "Німфо", який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ.

Кожен виступ "Без Обмежень" – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.


ENTER:
100 грн. - фан-зона (передпродаж у нашому закладі і в Irish pub Valber
130 грн. - столи 
150 грн - дивани, VIP-місця

У день концерту квитки будуть дорожче!

Довідки за тел.: (0532) 610-912,  (095) 190-35-16


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок