НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 11:35
Это архивная запись.

Міжнародний фестиваль "VORSKLA-ROCK'N'BALL"

Дата:28 Тра 2016 — 29 Тра 2016
Час:12:00
Місце:село Соснівка Полтавського району (12 км від Полтави).
Хедлайнером фестивалю стане київський гурт з полтавським корінням O.TORVALD.

Серед цьогорічних учасників також: найстаріша українська група (створена ще у далекому 1969 році) — Рок-гурт «Гуцули» з м. Косів Івано-Франківської області та легенда українського року — гурт ВІЙ -демонічна і наймелодійніша група в нашому світі .

На фестиваль завітають і європейські гурти: італійські поп-рокери Dramalove (Турін) та іспанці, які грають хардкор-метал, Brothers Till We Die (Мадрид). А з сусідніх країн приїдуть білоруські ска-панки ЗАТОЧКА /ZATOCZKA (Могильов) і арт-нойз експериментатори «КОНТОРА КУКА » (Самара).

Сучасну українську рок-сцену представлятимуть: автори офіційного гімну АТО — ГУРТ "ШАБЛЯ", запальні фолк-рокери ДРИМБАДАДЗИҐА Українська Етно-Рок Музика, проект екс-басиста «ВВ» Олександра Піпи —  traktor, психоделічні інді-рокери SINOPTIK, оркестр круто звареного свінгу THE HYPNOTUNEZ і нестаріючий полтавський гурт ONEYROID. Традиційно фестиваль надасть можливість виступити на великій сцені й маловідомим командам.

Спортивна частина фестивалю передбачає міні-турнір за участю аматорських збірних міста.

Цього року вхід на фестиваль вперше буде вільним. Разом з тим, волонтери ГО «Команда небайдужих» збиратимуть добровільні благодійні внески на допомогу сім'ям військових, які зараз захищають Україну в зоні АТО (цільова допомога на оздоровлення дітей у дитячому таборі «Джерело»).

Будь небайдужим разом з нами! Подаруй літо дитині Захисника України!
На території фестивалю діятиме безкоштовний наметовий табір під охороною.

Організатори фестивалю: Концерти у Полтаві - Oneyro.Promo.Group, Полтавський Батальйон Небайдужих.
Фестиваль відбувається за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок