НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 12:59
Это архивная запись.

Сергій Притула і Вар'яти-шоу знову у Полтаві

Дата:09 Квітня 2016
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Вар’яти-шоу Сергія Притули знову у Полтаві! З абсолютно новою програмою! 9 квітня запрошуємо усіх поринути у світ сучасного україномовного гумору разом з Сергієм Притулою та його Вар’яти-шоу!

Напевно, всі пам'ятають осінні гастролі артистів у нашому місті - тоді квитки було розпродано за лічені дні, і багато хто так і не зміг потрапити на концерт.

Цього разу ми змінили майданчик, який зможе вмістити всіх охочих. Зараз, головне, не відкладати придбання квитків на останній день.

Вар’яти-шоу - це не просто талановиті гумористи і співочі актори, кожна репліка і навіть жест яких миттєво викликають хвилю сміху у залі, вони - справжні улюбленці публіки. За майже шість років існування Вар’яти-шоу всім довели, що україномовний гумор - це гумор найвищого ґатунку!

"Ми просто намагаємося показати більшості наших глядачів, що сучасний український гумор конкурентоспроможний! – розповідає очільник шоу, телеведучий Сергій Притула. – І якщо хтось вважає, що на наші концерти ходить тільки україномовна публіка, то він помиляється. Для того, щоб сміятися з україномовного гумору, не обов'язково бути носієм української мови, досить її просто розуміти. Тому що коли людина сміється, то останнє, про що вона подумає: "А якою мовою мене тільки що розсмішили?!"

Вар'яти практично не жартують про політику. У їхніх номерах немає матів і жартів нижче пояса – лише теми з нашого життя. "Відносини між чоловіком та дружиною, зятем і тещею, колегами по роботі, вчителем та учнем – нетлінні.

А жарти про політику... Політик сьогодні є, завтра – немає. А відносини – вони вічні!", – говорить Сергій Притула і додає: "Дві години якісного гумору – гарантую!"


Квитки - у касах міста, онлайн-продаж - за посиланням: http://goo.gl/90Gnx5
Вартість квитків: 80 – 300 грн

Про шоу: ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично
відсутні жарти "нижче пояса" та на політичну тематику – переважає побутова тема.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок