НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 06:52
Это архивная запись.

Український джаз/соул-гурт "НастяЗникає" вперше у Полтаві!

Дата:21 Лютого 2016
Час:19:30
Місце:Сто Доріг, пивниця

улица Пилипа Орлика (Парижской Коммуны), 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-46-38

"НастяЗникає" - це чуттєвий український джаз/соул. Рік існував у сольному акустичному варіанті. Було знято відео на пісню “Листя” в межах проекту “Живяком” і кліп на пісню “Звірі”, яка транслюється музичним телеканалом A-One.
Восени 2014 вийшов дебютний альбом “Дієслова наказового способу”.

Навесні 2015 формат розширився до традиційного фулбенду. За літо "НастяЗникає" звучали на великих фестивальних майданчиках (Країна Мрій, Файне Місто, Jazz Koktebel, Арт-Пікнік, Kyiv Open Air). Були запрошені в музичну програму Comma Club, де відіграли напівакустичні лайви. Нещодавно випустили сингл “Час навспак” із двох пісень.

Вхід: 40 грн (30 грн - власникам клубної картки та студентам).



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок