НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 06:41
Это архивная запись.

Концерт "Воїн Духу"

Дата:27 Лютого 2016
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

27 лютого о 19:00 у театрі ім.Гоголя відбудеться прем’єра концерту «Воїн Духу» за участю Полтавського симфонічного оркестру, дуету вокальних імпровізацій DUO ZIKR та секстету «Голос вогню». Вокальна симфонія “Воїн Духу” вперше пролунає у супроводі симфонічного оркестру під диригуванням народного артиста України Віталія Скакуна.

Для знавців та шанувальників класичної музики немає потреби представляти Полтавський симфонічний оркестр та його диригента, відомих як своїми виступами на сценах Полтави, так і за її межами. Але вперше для полтавської класичної сцени оркестр буде супроводжувати виступ всесвітньо відомого вокального дуету DUO ZIKR та київського секстету “Голос вогню”. Така практика супроводу симфонічним оркестром сучасних різностильових композицій є дуже поширеною у світі, і тепер вперше представлена на сцені Полтави.

Майстерність DUO ZIKR та секстету “Голос вогню” пов'язана з віртуозним володінням вокальною технікою співу. DUO ZIKR – дует вокальних імпровізацій Ігоря Сіліна (баритональний бас) та Ольги Ткаченко (драматичне сопрано), що є авторами та виконавцями його музичних творів. В композиціях дуету поєднана глибока філософія їх творів з унікальною вокальною технікою - від класичної музики, етнічного співу, до сучасного джазу. Секстет “Голос вогню” (баси, тенори та барітони) є київським музичним колективом, що також працює у техніці вокальних імпровізацій. Разом звучання голосів дуету та секстету створюють неповторні переливи поліфонічних мелодій на зразок звучання органу, але за допомогою людських голосів.

За свою 20-річну творчу діяльність дует гастролював практично на всіх континентах, ставав неодноразовим учасником різноманітних музичних фестивалів багатьох країн світу та співпрацював з багатьма всесвітньо відомими музикантами (як класичними так і джазовими). DUO ZIKR - єдиний з колективів, що був запрошений виступати на честь 2000 християнства на Масличній горі у Ієрусалимі. Був удостоєний високої оцінки своєї творчості Мстиславом Ростроповичем, багатьма світовими музикальними критиками, що називали DUO ZIKR та їх техніку free voice унікальним явищем на світовій музичній сцені.

Без сумніву, концерт зацікавить всіх шанувальників симфонічної музики, сучасних джазових мотивів та імпровізацій, етноспівів, та безумовно приверне увагу всіх цінителів глибокої та змістовної багатогранної музики, що запалює серце та наповнює душу.

Ціна: 50 - 200 грн



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок