НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:45
Это архивная запись.

Концерт "Відверто..."

Дата:23 Листопада 2015
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

Надзвичайний концерт найунікальнішого та найепатажнішого співака України Артема Семенова у супроводі рок-гурту.

Артем Семенов - це є неймовірна творча особистість з унікальним кришталевим голосом, що поєднує в собі чоловічий тенор та жіноче сопрано. Таких голосів дуже мало у світі, і ми раді, що такий голос є саме у нас в Україні! Ми всі запам'ятали, як з'явився цей співак на українському телебаченні: перший сезон «Україна має талант», травесті - діва Урсула, представившись, шокує цілу Україну; багато незадоволених поглядів та насмішок, але вже після перших нот судді та глядачі не змогли втриматися і повідкривали роти. Його незабутнє виконання «Adagio» Альбіоні, «Привид опери» Е.Л.Вебера, неймовірні перевтілення, магія голосу, і вже мільйони людей не змогли незакохатися. А незабаром ім'я Артем Семенов ( Діва Урсула ) почали вимовляли тільки під шквал овацій!!!

Але передусім вражає філософський склад мислення співака як у житті, так і в музиці, його філософські асоціації у створенні сценічних образів, філософське трактування буденних подій нашого життя. Концерти Артема Семенова - це спектакель одного актора, де в кожній пісні є своя історія, але коли слухаєш, то розумієш наскільки це відверто та талановито!

Осінній тур співака - це свіжий подих! Напередодні туру співак записав новий альбом з інтригуючою назвою «Відверто…», саме на підтримку альбому передбачено сольні концерти артиста. Глядачі будуть здивовані шаленому вмінню перевтілення Артема донести глядачеві емоції, як в словах, музиці, так і в образах. "Я довго шукав себе, було багато експериментів, але тепер я знайшов той стиль та саме те звучання, які нарешті мені сподобалися", - каже сам співак.

Артема Семенова побачимо в турі зовсім іншим: новий стиль виконання, щирі пісні в стилі симфо-рок, нові яскраві костюми та спецефекти, які додадуть святкового настрою іскрометному шоу із музикантами-віртуозами. Отже, бажаю вам, хоча б раз попасти на концерт цього співака та поринути в його світ. Повірте, Ви про це не пошкодуєте.


Каса:7-27-31


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок