НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 08:33
Это архивная запись.

Святкові новорічні заходи 2016

Дата:22 Гру 2015 — 10 Січ 2016
Час:10:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Не пропусти! Святкові новорічні заходи! Рекомендовано для сімейного перегляду!

Кружляння перших сніжинок сповіщає про настання довгоочікуваних зимових свят. Зовсім скоро розписні сани з упряжкою оленів промчать зоряним небом, аби зазирнути у кожен дім та подарувати дітлахам новорічні радощі, безліч солодощів, подарунків і, звичайно ж, чудовий настрій! Не омине Дід Мороз і Полтавський міський Будинок культури, адже за доброю традицією саме тут разом із Снігуронькою він привітає дітлахів нашого міста. Творча команда закладу, як завжди, підготувала новорічні програми.

У глядацькій залі одним із святкових подарунків для дітей стане музична авантюра «Новорічні приКЛЮЧки та Карабасові штучки». Відомі всім персонажі повідають глядачам абсолютно нову історію. Головні герої– Буратіно та його друзі – у пошуках діджея Мороза здолають заплутані шляхи, побувають в улюблених казках, зустрінуться з героями популярних мультфільмів та головне – запросять у свої захоплюючі пригоди глядачів, які матимуть змогу стати активними учасниками веселих інтерактивів. У постановці мюзиклу на слова і музику Наталії, Олесі, Станіслави Май використані виключно авторські матеріали, сучасна хореографія, яскраві костюми та святкові декорації. Цікава, динамічна, життєрадісна, повна добрих жартів казково-сніжна історія подарує і малечі, і дорослим, безліч позитиву та залишить приємні спогади до наступного новорічного сезону.

У виставковій залі для дітей та їх батьків на новорічно - сімейну розвагу «Королівство солодких мрій» чекають король Солодкочупс, принцеса Мармеладка, іриски-танцюристки та диво-кондитери. А якщо ти справжній солодкоїжка, то для тебе наша розвага – це нагода дізнатися таємні слова Діда Мороза, які роблять будь-яку цукерку чарівною. Приходьте сім’єю! Запросіть друзів! Глядачів немає – є тільки учасники захоплюючої новорічної історії. Додайте до цього веселу музику, яскраві костюми, гігантські декорації та солодку фото-зону і свято залишиться з вами надовго. Пам’ятайте, новий рік – це чудова нагода здійснити дитячу мрію.


Вартість квитка - 25 гривень.
Довідки за телефоном 56-37-76.
Адміністратор Євгенія Олександрівна – 066 16 55 880.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок