НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:31
Это архивная запись.

Концерт "ФІОЛЕТ"

Дата:28 Листопада 2015
Час:19:00
Місце:Версаль (Versal), концерт-холл

улица Соборности (Октябрьская), 31 (кинотеатр Котляревского)  на карте Полтавы

тел.: (0532) 65-30-30

ФІОЛЕТ приїде до Полтави з презентацією нового альбому «Пісні Любові на Полі Бою». Великий сольний концерт у Полтаві відбудеться 28 листопада в клубі «VERSAL». Абсолютно нова програма та все краще за 6 років існування ФІОЛЕТУ.

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лав сторі». У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок