НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
08 Травня, 17:31
Это архивная запись.

Концерт "Симфо-Шоу «Мировые хиты»"

Дата:17 Жовтня 2015
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Дорогі друзі, шанувальники класичної та оригінальної інструментальної музики, фанати поп і рок зірок, всі, хто любить яскраве шоу, наші шановні і улюблені глядачі, - від усіх творців і учасників проекту симфо-шоу «Світові Хіти» - величезне Вам Спасибо!!! За довіру і фантастичний прийом!

Проекту симфо-шоу «Світові Хіти» виповнився тільки рік, але вже було створено дві програми і організовано більше 50 гастрольних виступів у різних містах України та ближнього зарубіжжя, які пройшли з величезним успіхом і масою чудових відгуків! В кожному місті глядачі аплодували стоячи і викликали оркестр на біс! Це найкраща нагорода за старання, талант і майстерність всієї команди «Світових Хітів» .
Ми продовжуємо встановлювати нові якісні стандарти в жанрі симфонічного шоу і, підвищуючи рівень, хочемо представити нову, грандіозну програму «Rock Stars» , симфо-шоу проекту «Світові хіти»!

На цей раз глядачів очікує по-справжньому вражаюче симфонічне рок дійство. Кіловати звуку, сучасний динамічний світ, відео інсталяція і спецефекти! Усі атрибути рок концерту! Симфо-шоу проект «Світові хіти» - великий колектив талановитих молодих, енергійних музикантів і вокалістів, виконає в потужному та оригінальному оркестровому трактуванні, справжні шедеври світового року! Прозвучать композиції, що стали вже безперечними світовими рок-легендами, такі як: Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd, AC / DC, Deep Purple, Tina Turner, Guns n 'Roses, Bon Jovi, Metallica, Depeche Mode, Rammstein, Muse, Coldplay і ще ряд інших нетлінних хітів світового року.

Гастрольне турне вже в процесі формування. Слідкуйте за оновленнями графіка в офіційних групах симфо-шоу «Світові хіти» в соціальних мережах.
Величезне спасибі всім глядачам за фантастичний емоційний прийом і щирі оплески!

Все буде Рок! До зустрічі на концерті!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок