НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 04:35
Это архивная запись.

Концертная программа "JAZZ & ROCK"

Дата:30 Березня 2015
Час:18:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

30 марта в 18-00 в театре им. Н.Гоголя концертная программа "JAZZ & ROCK". Современная интерпретация и симбиоз звучания камерного оркестра электрогитары и ударных инструментов подарит вам драйв, а романтическое настроение обеспечат солисты Елена Шевченко и Александр Дубовой.

Ведущие Оксана Давыденко и Денис Зотов. В программе джазовая и популярная музыка Дж.Гершвина, Джо Гарленда, Дж. Керна, Карла Дженкинса, музыка из репертуара группы "Fall Out Boy" и дуэта "Secret Garden".

Мы ждем Вас и гарантируем профессиональное исполнение и яркие незабываемые эмоции.

Билеты можно купить в кассе филармонии и театра им. М. Гоголя.




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок