НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 15:40
Это архивная запись.

Дуэт "СтоДвадцятьЧотири"

Дата:05 Січня 2015
Час:19:30
Місце:Сто Доріг, пивниця

улица Пилипа Орлика (Парижской Коммуны), 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-46-38

Поздравляем, друзья! Приближается Рождество - большой праздник!

А какой может быть праздник без файной музыки? Именно поэтому мы, дуэт бандуристок "СтоДвадцятьЧотири" (Харьков) устраиваем рождественский тур и 5 января 2015 года будем дарить хорошее настроение всем желающим под звуки двух бандур! В программе концерта - украинские народные и не только народные песни в исполнении двух красавиц - Ярославы Дзеревяго и Елены Карацюпы. Спешите заказать места, ибо кто в кабак не заходит, того счастье обходит.


Вход: 30/35 грн
(30% от собранных средств будет передано Полтавскому Батальону Неравнодушных для нужд наших военных на Донбассе.)



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок