НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:05
Это архивная запись.

Гурти "Фрістайл" та "Ласковий май"

Дата:07 Листопада 2013
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Цього року двум легендарним гуртам "Фристайл" та "Ласковій май" виповнюється 25 років! І в честь цього вони влаштовують Ювілейний тур по містах України, в рамках якого гурти завітають і до Полтави, яка, до речі, є батьківщиною Фрістайлу.

Утворившись в листопаді 1988 р., група «Фристайл» вже через декілька місяців, разом з "Міражем" та "Ласковым маем", зайняла верхні строчки чартів популярності в Радянському Союзі. Як писала газета «Піонерська правда» 13 жовтня 1990 р., "ГРУПА «Фристайл» — одна з самих таємничих поп-групп останніх років. Торік на студіях звукозапису з'явився їх магнітоальбом і в лічені дні розійшовся по дискотеках країни". Слава гурту була неймовірна. Але на початку 90-х з гурту йде його лідер Вадим Козаченко забравши з собою всі пісні колективу. Та все ж їх хіти "Ах какая женщина", "Капелька", "Прощай навеки" знають всі!




Квитки можна придбати в касі ПД "Листопад", або замовити за телефоном 7-50-19.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок