НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:21
Это архивная запись.

DJ Олексій Дурнєв

Дата:16 Листопада 2013
Час:19:00
Місце:Экватор, торгово-развлекательный центр

улица Ковпака, 26  на карте Полтавы

тел.: 067-413-16-33 ;(0532) 612-594

16 листопада з ді джей сетом завітає один з найепатажніших ведучих вітчизняного телебачення.

Ведучий програми "Дурнєв +1" Найнеприємніший ведучий телепростору – цей титул Дурнєв отримав, ще задовго до того як потрапив на телебачення. Народився 31 липня у місті Маріуполі Донецької області. Про рідне місто згадує тепло, тому що добре розуміє: доведеться туди повернутися, коли його перестануть пускати на столичні вечірки.

Незручні питання почав задавати з трьох років, коли загубився у бані та потрапив у жіноче відділення. Тоді вперше відчув, що жінки його жаліють, і цим можна користуватись.

Обличчя Дурнєва, не спотворене натяком на професорський інтелект, все ще викликає жіночу поблажливість, тому він досі не був побитий дамською сумочкою.

Інтереси та захоплення відсутні. Переваги в їжі: тепла. Жінкам надає перевагу добрим. І, так, це його справжнє прізвище.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок