НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 23:20
Это архивная запись.

Тартак знову в Полтаві!

Дата:22 Листопада 2013
Час:20:00
Місце:Вилла Крокодила (Villa Крокодила), концерт холл

проспект Первомайский, 20б  на карте Полтавы

тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

Тартак- це один з синонімів до слова "лісопилка". Датою заснування гурту є 1996 рік. Саме тоді новостворений проект бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута», на якому незабаром з впевненістю перемагає. Презентувавши на фестивалі пісні «О-ля-ля», «Подаруй Мені Кохання» та «Божевільні Танці», Тартак стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики. Перший альбом виходить в 2001 році, та носить назву "Демо графічний вибух". Після цього було відзнято декілька відеокліпів, а після виходу у 2001 році кліпу "100% плагіат" гурт отримав справжню славу, та всенародне визнання. Після цього гурт випускає ще 6 альбомів, останній вийшов цього року, та носить назву "Сімка" композиції з нього, а також старі хіти й будуть представлені на концерті 7 грудня.


Вартість квитків 70 грн. у попередньому продажу, та 90 грн. на вході.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок