НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 17:26
Это архивная запись.

Гич Оркестр

Дата:14 Квітня 2013
Час:19:00
Місце:Сто Доріг, пивниця

улица Пилипа Орлика (Парижской Коммуны), 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-46-38

ГИЧ Оркестр зі Львова співає пісні несправедливо призабутих українських поетів й активно переосмислює народну творчість. Гурт шанує традицію, але при цьому його музика народжується у радості експерименту. Зрештою, саме слово «гич» і є вигуком радості й захоплення.

Десь глибоко-глибоко, у музиці ГИЧів можна розпізнати і відчути не тільки українську мелодику, а й великий діапазон європейського і світового музичного шифру: тут тобі і Монпарнас, і Техас, а часом навіть Каракас. Головне — вони розуміють те, що йдуть правильним шляхом, вписуючи надбання різних народів в українські реалії.

Глибока поезія і романтичність творів ГИЧів — невід’ємний компонент релізу «Півальбома». Невідомо, що керує більше — текст чи мелодія, але зрозуміло, що другорядного в їх творчості нема. Вони не бояться експериментувати з цікавими формами.

До речі, саме ГИЧі відкриватимуть цьогорічний фестиваль АртПоле. Разом з оркестром по Дністру до Унежа вирушить одна з фестивальних сцен. Мандрівка починається!

Генеральний партнер проекту: Перша приватна броварня. Партнери проекту: мистецька агенція «Наш Формат», тижневики «Експерт» та «Країна», мережа книгарень «Є».

Вартість квитків: 45 грн (35 грн - за наявності клубної картки oneyro.promo.group або студ. квитка)
Замовлення столиків за тел. 7-46-38
.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок