НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 14:05
Это архивная запись.

Фестиваль-конкурс «У родинному колі»

Дата:19 Травня 2013
Час:
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

19 травня у міському Будинку культури вперше відбудеться фестиваль-конкурс родинної пісні «У родинному колі». Захід присвячений Міжнародному Дню сім’ї. І не дарма, бо саме в родині людина робить свої перші кроки, звідси і виходить у широкий світ.

Участь у фестивалі-конкурсі, що незабаром відбудеться у міському Будинку культури, візьмуть всі бажаючі талановиті родини, обдаровані вокалісти та колективи міста Полтави і області, які закохані у рідну українську пісню. На даний час бажання продемонструвати свій талант виявили учасники з Миргорода, Лубен, Карлівки, Кобеляк, Градіжська. Та це ще далеко не всі гості та виступаючі нашого дійства.

Тож побажаємо усім розвивати власні таланти, завітати на гостинну, щедру полтавську землю та потішити всіх своєю солов’їною піснею!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок