НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 04:38
Это архивная запись.

Фестиваль "Всі разом - за сім'ю!"

Дата:02 Червня 2019
Час:17:30
Місце:Полтава, вулиця Соборний майдан
Приєднайся до святкової ходи, яка розпочнеться о 17:30 бiля Соборної площі. Бери свою родину, вдягни вишиванку і приходь на ходу, присвячену здоровiй та щасливiй сiм'ï.

У Корпусному парку о 18:00 на вас чекають розваги, конкурси, змагання, батути і подарунки.

Всеукраїнський Молодіжний Фестиваль "Всі разом - за сім'ю" спрямований на збереження та розвиток духовно-моральних цінностей українського народу. Захід проводиться з метою формування української ідентичності, традиційних для України національних, родинних та свiтоглядних цінностей; популяризаціï національної духовно-культурної спадщини; створення сильної і успішної української держави з міцними сім’ями, відповідальними батьками та щасливими дітьми.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок