НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 13:42
Это архивная запись.

Женя Галич в ТРЦ Екватор на святкуванні спортивного дня міста Полтава

Дата:24 Вересня 2016
Час:15:00
Місце:Экватор, торгово-развлекательный центр

улица Ковпака, 26  на карте Полтавы

тел.: 067-413-16-33 ;(0532) 612-594

24 вересня в ТРЦ Екватор святкують День міста – Полтава, але з цікавою родзинкою – спортивною тематикою свята.

На спортивному Дні міста Полтава кожен зможе познайомитись із новими видами спорту, такими як крос фіт та зайняття на йогою, та показати на що він здатен у змаганнях та веселих конкурсах. Гостей свята чекають майстер-класи із танців, покази спортивного одягу , лекторій про здорову та корисну їжу та ще багато цікавого.

І головне – безліч подарунків на День міста – на сцені відбудеться розіграш головного приза – річного абонементу у спортивний клуб за чеками. Виграти подарунок дуже просто - 24 вересня з 15.00 по 18.00 – зробити покупку на суму від 199грн та залишити чек зі своїми даними у лототроні біля сцени, та прийти на розіграш о 18:00.
Спеціальний гість свята – Женя Галич – вокаліст гурту O.torvald - з сольною акустичною програмою привітає земляків з Днем міста!

Чекаємо усіх завітати на спортивне свято на честь Дня міста у ТРЦ Екватор 24 вересня!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок