НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:47
Это архивная запись.

Показ фільму «Любові стане на всіх»

Дата:29 Квітня 2016
Час:18:00
Місце:Муза-бар (Muza-bar), клуб-ресторан

улица Соборности (Октябрьская), 19  на карте Полтавы

тел.: (098) 100-68-68

Ексклюзивний прем’єрний показ фільму «Любові стане на всіх» (2016)
«Двадцять років — той вік, коли диявол приходить до тебе, аби поскаржитися на життя. Усе зав’язано на тобі, від тебе вимагається лише поменше спати. І користуватися презервативами. Все інше обов’язково з тобою станеться. І станеться саме так, як ти цього хочеш. Хочеш ти цього чи не хочеш.» Сергій Жадан «Месопотамія»

Метафорична екранізація розділу «Ромео» з роману «Месопотамія». Дуже харківська і надзвичайно інтимна романтична історія про стосунки молодого хлопця з старшою жінкою, в якої він знімає квартиру. Місто як воно є, мрії, бажання, фантазії, конфлікт з реальністю, принизлива самотність та всепроникаюча ніжність.

Слоган: «Все станеться так як ти хочеш, хочеш ти цього чи не хочеш».

Режисер Михайло Лук’яненко — відомий багаторічною співпрацею з Сергієм Жаданом, автор документального фільму «Гот догс» про концертну діяльність музичного проекту «Жадан і собаки». Раніше був учасником Канського кінофестивалю з коротким метром «Життя без шуму і болю» в 2011-му році. Художні фільми Михайла демонструються тільки на спеціальних показах. В інтернеті або прокаті їх подивитися неможливо.

Саундтрек — Жадан і Собаки. Сергій Жадан — найпопулярніший український поет і прозаїк сучасності, перекладач, громадський активіст та учасник мультимедійних проектів «Жадан і собаки», «Розділові» та інші. Володар премії Angelus ( як найкращий автор з Центральної Європи), лауреат премії Brücke Berlin, лауреат поетичного фестивалю «Київські Лаври», лауреат премії премії ім. Джозефа Конрада-Коженьовського, лауреат премії «Книга року BBC», чотирикратний переможець всеукраїнського конкурсу «Книжка року» в номінації «Красне письменство» (Вогнепальні й ножові).

Квитки у попередньому продажі: +38 (098) 100-68-68
Вхід: 40 грн за телефоном / 60 грн в день показу

































разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок