НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 08:25
Это архивная запись.

ІХ благодійний студентський бал «Допомогти так легко»

Дата:13 Листопада 2015
Час:19:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та Студентська рада Полтави запрошують студентську молодь відзначити Міжнародний день студента під ритми чарівного вальсу.

В дискотечно-виставковій залі міського Будинку культури під патронатом Полтавського міського голови Олександра Мамая відбудеться ІХ благодійний студентський бал «Допомогти так легко».

Всі благодійні кошти будуть перераховані на лікування полтавки Ірини Юрченко (2012 р. н. ) з діагнозом ДЦП, спастичний тетрапарез, затримка розвитку.

Телефон для довідок: 2-57-29.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок