НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 02:01
Это архивная запись.

Быстрые свидания в Полтаве

Дата:08 Жовтня 2014
Час:19:00
Місце:Львівська кав'ярня

улица Соборности (Октябрьская), 32  на карте Полтавы

тел.: (050) 551-50-20

Что это такое Speed dating? Это быстрые свидания или их еще называют экспресс-знакомства. Это замечательный способ не только просто хорошо и весело провести время, но и реальный шанс найти свою любовь!

В уютной обстановке за один вечер вы познакомитесь с 10 представитеялми противоположного пола. У вас есть уникальная возможность сразу встретиться именно с теми людьми, которые подходят вам по возрасту, социальному статусу или интересам.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок