НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:19
Это архивная запись.

Мошпит-пати

Дата:03 Серпня 2013
Час:19:00
3 Августа в Полтаве состоится мошпит-пати в баре "Гадкий Койот".

Для вас играют:

Eye of Omniscience - дезкор-банда из Кривого Рога. Покорив родной город отправляются в путь в Полтаву. Мошпит обеспечен.

Long Way to Infinity - довольно извесная в Полтаве банда, часто дающая концерты как в Полтаве так и в других городах. Играет в стиле Nu Metal, HC/PHC, metalcore, всегда отдающаяся публике на все 300%. В репертуаре имеются песни совершенно разных направлений - можна и попрыгать и помошиться.

Дідько Лисий - одни из немногих кто играет дез-метал на украинском языке. Имеют в Полтаве свое имя и свою долю слушателей. Равнодушными не оставят никого.

Archetype
Стиль - Melodic Death Metal
Ребята с Полтавы заставят вас встать со своих мест и хаотично двигаться по периметру площадки) Музыка довольно тяжелая и качественная.

Контактная информация:
0999603016, 0507401942


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок