НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 15:35
Это архивная запись.

O.TORVALD, Tapolsky и VOVKING

Дата:29 Березня 2013
Час:20:00
Місце:Вилла Крокодила (Villa Крокодила), концерт холл

проспект Первомайский, 20б  на карте Полтавы

тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

Потеплело! O.TORVALD, Tapolsky и VOVKING привозят весну в твой город. Стань свидетелем самого горячего события этой весны! Твой город такого ще не видел!

5 часов драйва от самой актуальной украинской рок-группы O.TORVALD, и экспрессивных украинских диджеев: "гуру", "идеолога" и "отца" украинского бейса, - Tapolsky и безбашеного диджея и саунд продюсера VOVKING.

4 рок альбома, совместное живое выступление и множество миксов за один вечер. Презентация НОВЫХ песен O.TORVALD.
"BIG SPRING FEST" будит после зимней спячки, согревает теплом, дает волю скрытым желаниям.Звук становится громче, музыка драйвовой, чувства более сильными, клубы прокачеными!

Справки по тел.: (0532) 610-912, (095) 190-35-16

ENTER: 50 грн. - предпродажа (в нашем заведении), 70 грн. - в день концерта.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок