НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:49
Это архивная запись.

Один, два, три, чотири, п'ять

Дата:07 Березня 2020
Час:12:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Жили-були в казковому лісі красуня Білочка, боягуз Заєць, сміливець Кріт, хоробре Жабеня та говірлива Сорока. Були вони веселі, сміливі та дружньо проводили дозвілля. Кожен по-своєму пишався своєю хоробрістю.

А ж ось одного разу з’явився в тому лісі хижий Вовк, який хотів з’їсти красуню Білочку. Настала та мить, коли їй потрібна була допомога своїх хоробрих друзів. Всі ті, кого вона вважала друзями злякалися Вовка і сховалися. Тільки Заєць, який був боягузом, знайшов сили перебороти свій страх і врятував Білочку. Вистава "Один, два, три, чотири, п’ять" розкаже маленьким глядачам про справжню дружбу, хоробрість та відданість.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок