НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 23:35
Это архивная запись.

Профіленд

Дата:14 Вересня 2019
Час:11:00
Місце:Корпусний Сад
14 вересня 2019 року Корпусний сад на чотири години перетвориться містечко, кожна вулиця якого майорітиме безліччю різних професій , а тих вуличок аж 15, а професій близько 100.

Лише один день у році, коли ти зможеш зробити нереально багато справ в одному місці і в один час.
Зваж, це не виставка! "Профіленд" дасть змогу відчути, спробувати, зануритися в особливості кожної професії.
Такого ти ще не бачив гарантуємо! 

Мета нашої події – створити різновіковий профорієнтаційний простір для дітей та молоді. І бонусом буде молодіжна локація – діалоговий майданчик зі спікерами – успішними фахівцями у своїй сфері 
Залишимо інтригу до кінця, але все ж перелічимо кілька професій, які "поселяться" в Корпусному саду: технолог, аніматор, військовий, музикант, журналіст, бібліотекар, ІТ-спеціаліст, бариста, дизайнер, модель, кондитер, стоматолог, етнограф та ін.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок