НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:49
Это архивная запись.

Z:ART-Інтенсив з сучасного мистецтва для підлітків

Дата:01 Лип 2019 — 03 Лип 2019
Час:11:00
Місце:JUMP галерея современного искусства

улица Монастырская, 3  на карте Полтавы

тел.: +38 (067) 50-10-600

До дослідницької студії Z:ART запрошуються допитливі тинейджери!

Протягом занять будемо говорити про силу мистецтва змінювати світ, про соціальні рухи і роль сучасної зображальної культури у них. Через діалог і спільну творчість арт-дослідники отримають свободу дій в рамках творчих завдань і можливість формувати власні критичні висловлювання за допомогою художніх засобів.

Під час зустрічей будемо говорити про публічний простір і способи самовираження у ньому та про роль сучасних технологій для розвитку культури. Частина занять відбувається у міському просторі, що включає дослідження альтернативних маршрутів, зустрічі з міськими активістами і художниками, які створюють мистецькі висловлювання на вулиці.

Програма Z:ART складається з теоретичної частини, під час якої учасниці/ки будуть вчитися аналізувати сучасну культуру, структурувати потоки інформації і формулювати власні висловлювання як реакцію на актуальні події. Практична частина передбачає створення продукту у творчій студії галереї.


Коли: перший інтенсив – 1,2,3 липня 2019р. з 11:00 до 15:00 щодня
Де: Галерея сучасного мистецтва JUMP, вул.Монастирська,3, Полтава
Вік учасників: 13-17років
Вартість: заняття для учасників безкоштовні завдяки фінансуванню за програмою Culture Bridges.
Кількість місць обмежена

Організатор:
Благодійний фонд "Арт Джамп" займається підтримкою та розвитком сучасного мистецтва в Україні. Наші проекти:
Галерея сучасного мистецтва JUMP – простір, у якому проводяться виставки українських та іноземних митців, освітні заходи – лекції, дискусії, зустрічі з митцями, ведуться дослідження локального контексту, відкрита бібліотека з виданнями з історії та теорії мистецтва.
JUMP Gallery Grant - щорічна премія для молодих українських митців.

Проект [Z:ART] реалізується за підтримки програми Culture Bridges. Вона фінансується Європейським Союзом, підтримує розвиток професіоналів в українському культурному та креативному секторах та сприяє їхній співпраці з організаціями та окремими особами в ЄС.
Програма Culture Bridges здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

Додатква інформація:
(067)501-06-00, (099)742-41-27 Людмила Шевченко (Ludmila Shevchenko)


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок