НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 13:00
Это архивная запись.

Вистава "Півтори жмені"

Дата:29 Червня 2019
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Вівчар веде свою отару на пасовисько, але одна із овець відбивається від отари, тому що забарилася, доглядаючи за своїм маленьким ягнятком і не
встигла скуштувати солі. Сіль потрібна сільськогосподарським тваринам для підтримання життєвого балансу.

Помітивши, що його мама занедужала, дитина вирішила йти на пошуки солі для того, щоб матуся знову стала на ноги. Не дивлячись на свій вік, зовсім не знаючи навколишнього світу і того, що ж чекає на малюка десь далеко "за порогом" рідного пасовиська, ягнятко все ж таки вирушає шукати сіль.
Шлях малюка виявився доволі тернистим. Чи зможе врятувати малюк свою маму?! Дізнайтесь про це, відвідавши виставу "Півтори жмені".

Вікова категорія 3+
Тривалість 40хв.
Режисер О. Іноземцев
Художник заслужений художник України В. Безуля
Композитор О. Шеременко



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок