НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 10:44
Это архивная запись.

Вистава "Панночка"

Дата:18 Травня 2019
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Атмосферу вистави можна, по праву, назвати загадковою. Вже після відкриття завіси – на сцені починають відбуватися чудернацькі речі та фантасмагоричні перевтілення. Син сільського голови – Левко закоханий у місцеву красуню Галю, однак злий батько не дозволяє їм бути разом.

Розгублений Левко, гуляючи, зустрічає Панночку. Від численних знущань своєї відьми-мачухи, дівчина втопилася, але і на тому світі зла мачуха не дає їй спокою. Левко допомагає Панночці впізнати і покарати мачуху.

Що ж було далі? Весілля? Можливо! Чекаємо на Вас.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок