НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 22:40
Это архивная запись.

Тема конкурсу: "Твої космічні канікули" від Noosphere

Дата:01 Лют 2019 — 01 Кві 2019
Час:09:00
Місце:Полтава
Ваша дитина мріє здійснити космічну мандрівку та малює в уяві неймовірні світи? Прийшов час втілювати найсміливіші фантазії у життя та отримувати космічні подарунки!

Асоціація Ноосфера запрошує взяти участь у конкурсі дитячого малюнку Noosphere Space Art Challenge! Тема конкурсу: "Твої космічні канікули"

Учасником конкурсу може стати кожна дитина у віці від 3 до 17 років включно. Все, що треба зробити - намалювати космічні канікули своєї мрії та до 1 квітня 2019 року надіслати фото або відскановану копію малюнку через форму на офіційному сайті конкурсу www.noospheresummit.space/art-challenge.

Всі учасники отримають дипломи про участь, а переможці - художні набори, 3D ручки та новітні графічні планшети. Одна з найкращих робіт відправиться у справжню космічну мандрівку на Місяць!

Переможці будуть оголошені під час космічного саміту Noosphere Space Summit, 17-18 квітня (Київ). Найкращі роботи будуть опубліковані на веб-сторінці конкурсу та презентовані на виставці в рамках Noosphere Space Summit.

Зробіть крок назустріч космічним фантазіям!

Залишилися питання?
З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті конкурсу, надіслати листа на
art@noosphere.com, або зателефонувати за номером +38(095)320-56-70


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок