НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 10:11
Это архивная запись.

Казка "Троє поросят"

Дата:22 Червня 2019
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Казка розповідає про 3-х братів веселих поросят: Наф-Нафа, Нуф-Нуфа, Ніф-Ніфа, які все літо провели безтурботно в іграх, забавах та в пустощах. Настала осінь і тоді розумний Наф-Наф запропонував побудувати кам’яний будиночок, щоб перезимувати в ньому, але братики відмовилися і почали будувати собі будиночки окремо. Неподалік мешкав злий Вовк, який давно спостерігав за поросятами і хотів їх зловити. Він вирішив ловити поросят поодинці, але йому це не вдалося, бо братики сховалися у кам’яному будиночку Наф-Нафа. Вовк не зміг дістатися до поросят та й сам потрапив у пастку. Так поросята провчили хитрого і хижого Вовка. А як саме вони це зробили ви дізнаєтесь, якщо завітаєте на перегляд вистави.


Вікова категорія 3+
Тривалість 45хв.
Режисер заслужений артист України А. Поляк
Художник заслужений художник України В. Безуля
Композитор В. Якубович



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок