НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 02:55
Это архивная запись.

Новорічне "Булько-Party"

Дата:22 Гру 2018 — 10 Січ 2019
Час:10:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Новорічні ранки у Полтавському міському Будинку культури – це завжди зустріч з улюбленими героями і довгоочікувані інтерактивні вистави, які стають яскравою подією нашого міста. В цьому сезоні чекаємо на Вас всією родиною з 22 грудня по 10 січня на нові захоплюючі пригоди Діда Мороза!

Наш Дід Мороз де тільки не бував…! Що тільки не робив …! В космос на зорельоті мандрував, короля від лінощів рятував, по дахах з Карлсоном літав, на дикому заході новий рік зустрічав! А ось у підводному царстві ще не бував! Запрошуємо і вас разом з ним відсвяткувати новий рік під водою: запальні ігри, нові прикольні друзі, захоплюючі мандри та безкінечні веселощі разом з Дідом Морозом, який запрошує всіх на "Морське Party".



На дітей 6-12 років ЧЕКАЄ "Морське Party#Дід Мороз2"

ТАК..ТАК ..! В НАС БУДЕ АЖ 2 ДІДА МОРОЗА: Діді та Бульбон!
Ви бачили підводного Діда мороза? ЯКЩО НІ, ТО ВАМ ТОЧНО ДО НАС! Снігуроньки відправлять Діді у морське царство, не уявляючи, що там вже є морський Дід Мороз. Та Дідуся це зовсім не лякало, навпаки, він разом з морськими жителями: чарівними русалками, загадковими медузами, веселими рибками та іншими персонажами, вирішать влаштувати гучне party, аби зустрітися з забіякою Бульбоном - головним на морському дні. Постає важливе питання: що зроблять два діда, коли зустрінуться віч-на-віч???... і кого ж оберуть жителі моря?

Завдяки звуковим та світловим ефекти, яскравим декораціям, вишуканому стилю морських персонажів ви зможете зі звичайної казки зануритися у нову версію морського шоу.

"Морське Party#Дід Мороз2" - історія, яку ви не забудете!

Дітей 3-10 років чекають "Пригоди Лунтика: новорічне "Булько-Party"
Диво розпочнеться з фойє ПМБК, де малята матимуть змогу розповісти Діду Морозу віршика та написати листа про свої найбільші бажання. А його помічники не дозволять їм засумувати. Під час казки на Булько – друзів разом з Лунтиком чекає глибоководне занурення в дивовижний, незвичайний, чарівний світ пригод та підводних дивацтв.

З Вашою активною допомогою Лунтик дізнається, що є символом підводного нового року, Що таке "Булько – Party" та чому ВИ стали Булько-друзями?



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок