НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 00:41
Это архивная запись.

Фестиваль розважально-ігрових програм «Як салатик Олів’є» для дітей та дорослих

Дата:13 Травня 2018
Час:11:00
Місце:Корпусний Парк
У неділю, 13 травня, з 11:00 до 15:00 в Корпусному парку відбудеться Фестиваль розважально-ігрових програм "Як салатик Олів’є", який організовує Обласний
молодіжний центр разом з ВБФ "Helpgroup", Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА та ГО "UP: unique people".

Фестиваль – це одночасно парад ігрових кімнат, арт-студій, агенцій зі створення свят, локації з програмою для родин, майданчики з ігротехніки, ласощі. (Зазначає координаторка проекту Наталія Панченко).

В Корпусному парку будуть створені локації з різною тематикою. На кожній локації – ігрова кімната. До уваги гостей Фестивалю будуть представлені програми з використанням цікавих наукових дослідів, ростових ляльок, анімаційних шоу, настільних ігор. Також буде представлено анімаційну програму від Школи аніматорів: тренерів та учасників. Чому саме "олів’є"? Тому що туди "нафарширували" багато чого.

Локація з сімейними іграми, дасть можливість батькам бути не лише спостерігачами, а й погратися з дітьми. Буде організована зона фудкорту, тому не варто хвилюватися про те, як порадувати своїх маленьких ласунів. Бажаючі матимуть змогу сфотографуватися у фотозоні Фестивалю. Буде запропоновано аквагрим для маленьких діток. І вхід в цей світ дитячої казки – безкоштовний.

Учасники – наразі маються на увазі аніматори – зможуть себе проявити перед потенційними роботодавцями. Школа аніматорів на базі Обласного молодіжного центру (ОМЦ) тривала два місяці. Це був курс як теоретичних та практичних занять, під яких учасники розкривали себе наново, знайомились з професією аніматора, іноді навіть виходили із своєї зони комфорту для саморозвитку.






разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок